Wednesday, September 10, 2014

SEGMEN BEN ASHAARI..impianku seorang blogger

Assalamualaikum..
 ini pengalaman pertama saya join segment...lagi2 dari blogger popular ben ashaari
harap2..bermanfaat..insya Allah

siapa saya?
nama yang diberi nabihah...seorang anak..isteri dan ibu..berasal dari negeri cik siti wan kembang
tetapi..tuhan mentakdirkan diri ini bermusafir ke negeri bersejarah Melaka
hanya seorang suri rumah sepenuh masa :-)

Kelebihan blog saya??
hari ni hari pertama buat blog....taktau apa kelebihannya lagi..insya Allah saya akan menjadikan medium untuk berkongsi
dan juga merapatkan ukhuwwah sesama kita

Impian saya??
Last but not least...banyak sangat impian..nak popularla..nak kayala..nak barang percumala
nak voucher n pergi bercuti...
tapi yang paling utama...apa yang saya dapat dan buat nanti dapat keredhaan allah

ssesiapa yang nak join bolehla klik di link bawah...jom joinn
http://www.benashaari.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html




40 comments:

  1. hai.. salam kenal dari mamaniza.com

    ReplyDelete
  2. salam ukuwah mari la baca impian kita juga
    #darisegmenabgben
    MISS IKA'S BLOG

    ReplyDelete
  3. Salam Kenal! Selamat berblogging! Chaiyok...

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..khaty pon bw berjinak-jinak dengan blog..good luck

    ReplyDelete
  5. Selamat menjayakan segmen Ben Ashaari Impianku Seorang Blogger.

    Moga apa yang diimpikan tu jadi kenyataan, in Sha Allah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. Salam Ukhuwah Fillah ..Singgah sini dari segmen yang sama ..

    ReplyDelete
  7. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    selamat bersegmen yer... ummusummayyah..

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Salam kenal nabihah . singgah dari segmen yg sama :)


    http://rusukiri.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. hi, salam perkenalan, saya singgah dari segmen yang sama.. seronok baca cerita awak.

    ReplyDelete
  11. selamat berblog oghe klate terrrr

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. slaam perkenalan dari ros.. semoga terus menulis dengan jayanya :)
    Ros singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal dari segmen yg sama ;)

    http://myalycia.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. semoga impian awak tercapai. amin :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  17. Good luck dalam mengejar impian blogger... . jemput singgah blog saya.... Kenapa Interior Design???

    ReplyDelete
  18. salam kenal dari segmen ben ashaari :)

    ReplyDelete
  19. salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^

    ReplyDelete
  20. Amin..
    Fuza pun join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan dari Yatie.

    Selamat bersegmen dan emoga impian anda tercapai.

    Aamiin.

    www.dyatie.com

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan dari http://www.bubblynotes.com... datang dari segmen yang sama... http://www.bubblynotes.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html... follow sini juga...

    ReplyDelete
  23. salam kenal dari http://dismybelog.blogspot.com
    dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  24. assalam,
    salam perkenalan..
    samala kita saya juga baru berblog..
    jemput singgah yer:
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  25. Semoga impian akan tercapai dengan segala usaha yang ada, insyaallah akan berjaya :)

    Semoga Segmen Impianku Sebagai Seorang Blogger Memberi Manfaat buat Anda..
    Sekarang kita sudah boleh memulakan langkah, menuju kepada impian. InsyaAllah. - www.kizmyself.com -

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen tokey yang sama..Selamat berkenalan

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  27. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  28. Semoga impian menjadi kenyataan... ^^ Dayang Deno datang dari segmen Ben. Walau tak join, tetap datang singgah ..... Weeee jom ke blog www.dayangdeno.com ..? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  29. salam ziarah dari segmen yg sama..semoga impian akan jd kenyataan

    www.mommylizz.com

    ReplyDelete
  30. good morning! & happy blogging ye!

    ReplyDelete
  31. Salam perkenalan dr segmen ben ashaari..
    Gud luck ye!
    Singgah dan follow sini..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Salam perkenalan dan salam ukhuwwah di alam maya

    ReplyDelete
  33. singgah sini :) semoga apa yg dihajatkan tercapai (^_^)

    ReplyDelete
  34. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  35. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete